با استفاده از حوله سهند میکروب ها را از خود دور کنید

قبل از شروع این مطالعه و جمع‌آوری نمونه، از دانشجویان رضایت گرفته شد، در مجموع 100 نمونه (50 حوله و 50 مسواک) از دانش آموزان برای مطالعه جمع آوری شد.

پرسشنامه بر روی دانش آموزانی که حوله سهند و مسواک آنها برای تجزیه و تحلیل میکروبی نمونه برداری شد، اجرا شد.

این کار برای جمع آوری اطلاعات در مورد شیوه های دست زدن به حوله و مسواک آنها انجام شد.

نمونه‌ها بین مارس و مه 2019 جمع‌آوری شد.

از 25 دانش‌آموز در خوابگاه‌های مدرسه (سالن اتحادیه، جده، و سالن Nyankpala) و 25 دانش‌آموز از خوابگاه‌های خصوصی (Esafeed، Richmond و Emmanuel) نمونه‌گیری شد.

نمونه گیری از دانش آموزان با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی انجام شد.

سواب سطحی حوله ها با مالش با یک سواب پنبه ای استریل مرطوب شده با محلول فیزیولوژیکی نمک استریل انجام شد و نمونه های جمع آوری شده در ظروف خود نگهداری شدند.

مسواک های دانش آموزان در کیسه های استریل جمع آوری شد.

به دانش آموزانی که از مسواک هایشان نمونه برداری شد، مسواک های جدید ارائه شد.

نمونه‌های جمع‌آوری‌شده در یک جعبه یخ حاوی کیسه‌های یخ نگهداری شدند و برای تجزیه و تحلیل به مجتمع آزمایشگاهی اسپانیایی دانشگاه مطالعات توسعه (UDS)، پردیس Nyankpala منتقل شدند.

موها و سرهای هر یک از مسواک‌های نمونه‌برداری شده با استفاده از چاقوی جراحی استریل به‌صورت آسپتیکی جدا شدند و در لوله‌های آزمایشی حاوی 9 میلی‌لیتر براث سویا تریپتون نگهداری شدند.

لوله ها پوشانده شدند و به مدت پنج دقیقه تکان داده شدند.

همچنین نمونه‌های سواب حوله‌های نمونه‌برداری شده از ظروف خود خارج شده و در لوله‌های آزمایش برچسب دار حاوی 9 میلی‌لیتر براث سویا تریپتون در حالی که دائماً به مدت پنج دقیقه چرخش می‌کردند، نگهداری می‌شد.

رقت دهی سریال در چهار سطح برای هر نمونه پردازش شده انجام شد.

پلیت های تلقیح شده به ترتیب در دمای 37 درجه سانتی گراد برای MSA و 44.5 درجه سانتی گراد برای MacConkey آگار به مدت 24 ساعت انکوبه شدند.