با سس سزار مهرام رطوبت پوست خود را حفظ کنید

سس سزار اصیل یکی از محبوب ترین سس های سالاد در جهان است و به بیش از صد سال پیش به یک رستوران ایتالیایی به نام سزار کاردینی برمی گردد.

داستان از این قرار است که یک شب، مواد اولیه او در آشپزخانه کم شده بود و آنچه را که باقی مانده بود روی هم ریخت: سس ورسسترشر، روغن زیتون، تخم مرغ خام، چند ساقه رومی، پنیر پارمزان، و کروتون.

همانطور که سس سزار مهرام محبوب است، ممکن است از دانستن آنچه در آن وجود دارد شگفت زده شوید.

قطعا سس سالاد معمولی شما نیست، این سس پر از مواد طعم دار است که طعم متمایز آن را به آن می بخشد.

و بله، شایعات درست است، سس سزار آنچوی دارد! این در واقع یک ماده ضروری است و به سس طعم فوق‌العاده‌ای از طعم اومامی می‌دهد.

نکته حرفه ای، می توانید از آنچوی برای تقویت طعم در غذاهای دیگر مانند سس گوجه فرنگی نیز استفاده کنید! بیایید نگاهی بیندازیم به آنچه برای بهترین سس سالاد سزار خانگی نیاز دارید.

سس سزار

ما قول می دهیم، وقتی سس سزار را در خانه درست کردید، دیگر برنخواهید گشت! این آسان، بادی، و آه بسیار خوشمزه است!

تنها کاری که باید انجام دهید این است که وقتی مواد را تهیه کردید، مخلوط کنید، و در راه رسیدن به بهترین سس سنتی سالاد سزار خواهید بود که تا به حال درست کرده اید!

زرده تخم مرغ، آنچوی، سیر، آب لیمو و نمک خود را به یک ظرف بلند و دهان گشاد اضافه کنید.

مخلوط کن غوطه وری خوش دست و شیک خود را جدا کنید و تیغه را در انتهای شیشه قرار دهید.

آن را در جای خود نگه دارید و دکمه ترکیب را فشار دهید تا همه چیز جمع شود.

روغن را به آرامی و یکنواخت اضافه کنید و مخلوط کن را در کف شیشه صاف نگه دارید.

اگر سس شروع به ضخیم شدن کرد، مخلوط کن را به آرامی بالا بیاورید تا روغن باقی مانده مخلوط شود.

بالا بردن و پایین آوردن تیغه را تا رسیدن به ضخامت دلخواه ادامه دهید.
بقیه آب لیمو، سس ورسسترشر و فلفل سیاه را اضافه کنید.

آن را با هم ترکیب کنید و کارتان تمام شد!