سس دیپ پاستا به طور کلی می تواند یک انتخاب سالم به نظر برسد اما پر از شکر و روغن های اضافه شده باشد.
اگرچه مقداری شکر به طور طبیعی در گوجه فرنگی وجود دارد، اما بیشتر سس پاستاهای خریداری شده از فروشگاه حاوی مقادیر زیادی شکر اضافه شده است.
طرز تهیه سس دیپ گاردن کاله بسیار متنوع و متفاوت می باشد.
یک فنجان سس می تواند 22 گرم شکر داشته باشد و سازمان جهانی بهداشت فقط 25 گرم شکر در روز را توصیه می کند!
این سس در بسیاری از غذاهای آسیایی یا به عنوان ماریناد برای توفو و گوشت محبوب است.
با این حال این سس کلیدی دیگری برای نظارت بر میزان مصرف آن است.
1 قاشق غذاخوری تقریباً 20 کالری دارد و بسیاری از دستور العمل ها نیاز به قاشق غذاخوری بسیار بیشتر از آن در هر وعده دارند.
برخی از وعدههای غذایی میتوانند بیش از یک فنجان سس شیرین و ترش را در سبزیجات مخلوط کرده یا در گوشت مرینیت کنند.
این 250 کالری از یک سس غیر مغذی در هر وعده غذایی است!
سس گوجه فرنگی مقصر بزرگی برای قند افزوده است – حتی اگر نیازی به آن نباشد! فرض اصلی کچاپ گوجه فرنگی رسیده، سرکه، نمک، پودر پیاز، سیر و کمی شیرین کننده است.
اگر این سس را در خانه درست کنید، در واقع می تواند یک افزودنی مغذی به وعده غذایی شما باشد.
خرید گوجه فرنگی رسیده شیرین حتی می تواند نیاز به افزودن شیرین کننده به سس شما را از بین ببرد.
با این حال، گزینه های خریداری شده از فروشگاه می توانند به سرعت قند، سدیم و چربی های اضافه شده را افزایش دهند.
به طور کلی یک بسته کوچک حدود 20 کالری دارد اما چه کسی فقط از یک بسته استفاده می کند!؟