تغییرات کمکی بین رشد، صفات هیدرولیکی، هدایت روزنه ای و iWUE مشاهده شده است، تغییرات در ساختار همبستگی بین صفات (به عنوان مثال، p. ادغام) به عنوان پاسخی به استرس اقلیمی، در بسیاری موارد، هنوز نامشخص است.
بنابراین برای روشن کردن عملکرد بلندمدت گونههای درخت بلوط تحت تنشهای آب و هوایی فزاینده (به عنوان مثال، شرایط گرمتر همانطور که در حوضه مدیترانه پیشبینی میشود، IPCC 2014)، مطالعه ویژگیهای آوند چوبی مرتبط با هدایت هیدرولیکی و iWUE، که میتواند به صورت گذشتهنگر باشد، مهم است.
علاوه بر این، درک اینکه آیا جمعیت درختان فعلی قادر خواهند بود تحت چنین تنشی زنده بمانند به ویژه در مورد جمعیت هایی که محدودیت های توزیع آب و هوایی یا جغرافیایی زیستی را تشکیل می دهند (به عنوان مثال، جنوبی ترین یا پشتی ترین لبه، جامپ و همکاران 2006) مرتبط است.
حساسیت رشد نسبت به گرم شدن احتمالاً در لبههای خشک پراکنش گونهها که درختان معمولاً در حد تحمل فیزیولوژیکی خود زندگی میکنند بیشتر است.
از این رو، مقایسه تنوع صفت عملکردی در جمعیتهای درختی تحت شرایط بهینه (مزیک) و استرسزا (xeric) ممکن است به پیشبینی پاسخ گونهها به تنوع آب و هوایی آینده در مناطق مختلف پراکنش گونه کمک کند.
به عنوان مثال، نشان داده شده است که بلوط های مدیترانه ای دارای ویژگی های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی هستند که آنها را قادر می سازد تا طیف وسیعی از شرایط آب و هوایی را تحمل کنند، اما همزیستی گونه های درختی مقاوم به خشکی و حساس به خشکی می تواند در معرض جایگزینی قرار گیرد.
گونه های حساس توسط گونه های مقاوم تحت تنش فزاینده.
در اینجا ما عملکرد دو گونه بلوط را بررسی میکنیم، بلوط پیرنهای مقاوم به خشکی و نسبتاً حساس به خشکی بلوط دمپایی در یک جنگل مسیک و یک جنگل زریک از شمال اسپانیا و چگونگی آن.
آنها اخیراً با آب و هوای گرمتر در سایت xeric مواجه شده اند. برای این منظور، ما رشد شعاعی و سایر صفات آوند چوبی مربوط به هدایت هیدرولیکی و مصرف آب را از سال 1960 تا 2008 مقایسه کردیم، از جمله رشد شعاعی که به صورت افزایش سطح پایه (BAI)، آناتومی آوند چوبی اولیه (قطر هیدرولیک رگ، چگالی و خصوصیات نظری تعیین شده است).
- منابع: