اگرچه آجیل و دانه ها غذاهای پر انرژی هستند، مطالعات مقطعی و مشاهده ای ارتباط معکوس بین آجیل درختی و BMI یا افزایش وزن پیدا کرده اند. داده های بررسی ملی سلامت و تغذیه (NHANES) از سال 2005 تا 2010 نشان می دهد که افراد افرادی که حداقل 1/4 اونس در روز آجیل درختی میخوردند، نسبت به افرادی که آجیل نمیخوردند، وزن، BMI و دور کمر کمتری داشتند. ممکن است به این دلیل باشد که آجیلها سیرکننده هستند و برخی از کالریهای موجود در آجیل بهطور مؤثر جذب نمیشوند.
جالب اینجاست که تنها 6.8 درصد از جمعیت مورد مطالعه NHANES آجیل درختی مصرف میکردند، 13 و کالری میتواند مانعی برای افزایش مصرف باشد.
بادام هندی افسانه های زیادی در مورد آنها دارد.
بادام هندی خام درجه یک جزو مرغوب ترین نوع بادام ها می باشد.
وقتی صحبت از سلامتی به میان میآید، در حالی که بادام هندی فواید بیشماری دارد، اما این فواید چندان در کانون توجه قرار نمیگیرند. بادام هندی نیز با توجه به فواید تغذیهایاش، مقدار مشخصی منفی میشود.
بنابراین، ما می خواهیم این افسانه ها را با برخی حقایق در مورد بادام هندی و اینکه چرا گنجاندن آن در رژیم غذایی خود به مقدار متوسط مفید است، از بین ببریم.
بادام هندی کلسترول صفر دارد
بادام هندی به دلیل داشتن کلسترول یا افزایش سطح کلسترول شهرت بدی دارد.
اما آیا می دانستید که بادام هندی در واقع کلسترول صفر دارد؟ درست است، بادام هندی مطلقاً هیچ کلسترولی در خود ندارد.
این توسط آزمایشگاه های معتبر تایید شده است. برای محصولات AchalOrg می توانید آن را در برچسب های تغذیه نیز مشاهده کنید.
بادام هندی آنقدرها که تصور می شود چرب نیست
مانند هر آجیل دیگری، بادام هندی نیز دارای درصد مشخصی چربی است.
اما آیا می دانستید که چربی اشباع شده در بادام هندی از اسید استئاریک است؟
این یک اسید چرب است که تصور می شود اثر خنثی بر کلسترول خون دارد.
تحقیقات همه چیز را می گوید
تحقیقات منتشر شده توسط هاروارد نشان داد که داوطلبانی که یک یا دو اونس بادام هندی را به مدت چهار هفته به رژیم غذایی خود اضافه کردند، سطح کلسترول مضر LDL را تا 5 درصد در مقایسه با رژیم کنترل بدون بادام هندی کاهش دادند.
یک اونس بادام هندی حاوی حدود 18 آجیل متوسط است.
15 تا 18 بادام هندی در روز مقدار متوسطی است که می توان برای به دست آوردن فواید عالی مصرف کرد.