خرما عمدتاً از کربوهیدرات ها تشکیل شده است.
با این حال، محتوای قند بالای آنها نباید شما را از لذت بردن از این خوراکی های غنی از مواد مغذی دور کند.
هنگامی که یک خرمای کامل و فرآوری نشده را مصرف می کنید، قند موجود در میوه به طور طبیعی وجود دارد و حاوی فیبر و سایر ترکیبات گیاهی است که برای سلامتی شما مفید هستند.
طبق گفته انجمن قلب آمریکا، قندهای تصفیه شده و افزوده شده همان چیزی است که باید در رژیم غذایی شما محدود شود.
بیماریهای عروقی شرایطی هستند که رگهای خونی شما را ضعیف میکنند و بر جریان خون در سراسر بدن تأثیر میگذارند.
خرما پیارم مرغوب مملو از ترکیبات گیاهی قدرتمندی به نام پلی فنول است که ممکن است به پیشگیری از بیماریهای عروقی مانند تصلب شرایین، انفارکتوس میوکارد و بیماری عروق کرونر کمک کند.
علاوه بر این، تحقیقات نشان داده است که خرما ممکن است به کاهش سطح کلسترول LDL و تری گلیسیرید کمک کند.
با این حال، برای تایید اثرات محافظتی خرمای غنی از پلی فنل، مطالعات انسانی بیشتری مورد نیاز است.
حاوی خواص آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریال است
خرما سرشار از ترکیبات فنلی است، مواد موثره در گیاهان که می توانند به عنوان آنتی اکسیدان عمل کرده و با عوامل بیماری زا در بدن شما مبارزه کنند. آنتی اکسیدان ها موادی هستند که از آسیب سلولی ناشی از رادیکال های آزاد مضر جلوگیری می کنند.
رادیکال های آزاد بسیار واکنش پذیر مولکول های ناپایداری هستند که می توانند خطر ابتلا به بیماری هایی مانند زوال عقل، آلزایمر، بیماری های قلبی و سرطان را افزایش دهند.