بادام و بیماری های قلبی عروقی گزارش های علمی مختلف نشان می دهد که بادام دارای ارزش درمانی بسیار بالایی در برابر ناهنجاری های قلبی عروقی است.
یک مطالعه بالینی اخیر توسط Claire E Berryman درخت بادام هندی و همکارانش در سال 2017 نشان داد که رژیم غذایی غنی از کربوهیدرات با افزایش سطح لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) مرتبط است و باعث هجوم کلسترول می شود.
در حالی که جایگزینی بادام به جای یک رژیم غذایی غنی از کربوهیدرات باعث حفظ یک رژیم غذایی غنی از کربوهیدرات می شود.
گردش لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL) و جریان کلسترول را در افراد با وزن طبیعی با کلسترول LDL بالا بهبود می بخشد.
16 مطالعه دیگری توسط یوجین لی همچنین نشان داد که مصرف بادام به تنهایی یا همراه با شکلات تلخ در شرایط تغذیه کنترل شده باعث بهبود پروفایل لیپیدی می شود.
مطالعه پیش بالینی توسط تخت کودک حمیرا جمشد و همکارانش روی مدل رژیم غذایی پرچرب (HFD) و رژیم غذایی با فروکتوز آرد سفید مدل اختلال قلبی عروقی نشان داد که مکمل بادام با مهار HMG به طور قابل توجهی از هیپرلیپیدمی در موش های با رژیم غذایی پرچرب و فروکتوز جلوگیری می کند.
فعالیت کوآ ردوکتاز بادام سرشار از ویتامین E و فیتواسترول است که هر دو به طور مستقل دارای اثرات بازدارنده علیه ردوکتاز HMG-CoA هستند.
مکمل بادام همچنین سنتز کلسترول دسته گل رز قرمز را سرکوب کرد و منجر به مهار 65 درصدی فعالسازی کوآنزیم A ردوکتاز β-هیدروکسی-بتا-متیل گلوتاریل کبدی ناشی از تیلوکساپول شد.
مداخله بادام بیشتر از افزایش غلظت سرمی آمینوترانسفرازهای کبدی در موش های صحرایی ناشی از HFD جلوگیری می کند.
بادام همچنین در برابر افزایش اسید اوریک ناشی از HFD تا 0.9 برابر، فسفر 1.1 برابر، آلکالین فسفاتاز تا 4.6 برابر و γ-گلوتامیل ترانسفراز تا 1 برابر محافظت می کند.
مطالعه آزمایشگاهی نشان داد که بادام تا حدی قیمت حوله تن پوش واکنشپذیری عروقی آئورت جدا شده را بازسازی کرد و با کاهش مهار اکسید نیتریک اندوتلیال (NO) سنتاز و ترویج آزادسازی NO از اختلال عملکرد اندوتلیال ناشی از HFD جلوگیری کرد.
- منابع:
- تبلیغات: