باقلوای پسته خندان در درمان گلو درد موثر است

امروز طرز تهیه باقلوای پسته خندان را به شما آموزش خواهم داد.

قدمت باقلوا به قرن دوم قبل از میلاد می رسد.

این قدیمی است، درست است؟

خوب، کمی غم انگیز است که آلبانی چگونه این دستور را دریافت کرد.

باقلوا

اجازه دهید به امپراتوری عثمانی برگردم. سلطان هر پانزدهم ماه مبارک رمضان سینی های باقلوا را به جنچی ها تقدیم می کرد. زمانی که تقریباً 500 سال به آلبانی حمله کردند، باقلوا را آوردند که در اصل باقلوا نامیده می شود.

اگر می خواهید خمیر فیلو را از ابتدا درست کنید، این دستور در مقاله دیگری آمده است و بسیار دشوارتر از آن چیزی است که امروز آماده می کنیم.

و این هم ویدیوی طرز تهیه باقلوا از ابتدا!

به نزدیکترین فروشگاه بدوید و یک بسته خمیر فیلو بردارید.

من اونی که تو عکس هست رو پیشنهاد میکنم اگر خیلی تنبل هستید، حتی می توانید آن را به صورت آنلاین سفارش دهید.

تهیه شربت ساده
شربت ساده ساده ترین چیز در این دستور است.

آب را در تابه داغ بریزید تا بجوشد و شکر را اضافه کنید. وقتی شکر را آب کردید مقداری آب لیمو به آن اضافه کنید تا شربت تازه بماند.

تهیه باقلوا
اضافه کردن کره به فیلو
یک ورقه از خمیر فیلو را بردارید و روی یک سطح صاف قرار دهید.

از برس برای پخش کامل کره استفاده کنید.

همین کار را تکرار کنید تا چهار لایه خمیر فیلو با کره داشته باشید.

به یاد داشته باشید، هر یک از ورق ها باید کره داشته باشد.

مقداری از پسته های شکسته را بردارید و مانند تصویر قرار دهید.

افزودن پسته به فیلو
یادم می آید وقتی بچه بودم یک کاغذ A4 برمی داشتم و به شکل استوانه در می آوردم.

دقیقاً همین کار را با برگه های بالا انجام خواهید داد.

آنها را به شکل استوانه درآورده و در قالب قرار دهید.

حتماً مقداری کره هم روی تابه بریزید تا نچسبد. دوباره همین روند را تکرار کنید.

اگر از خمیر موجود در تصویر استفاده می کنید، در نهایت 5 عدد رول خواهید داشت.

رول ها را به اندازه دلخواه برش دهید. من پیشنهاد می کنم هر کدام از آنها را 7 قسمت کنید.

وقتی باقلوا آماده پخت شد، با قلم مو باقی مانده کره را به رول ها اضافه کنید.

فر را با دمای 380 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید و حدود 20 تا 25 دقیقه بپزید.

باقلوا وقتی درست می شود که رول ها را از هم جدا کنید.

طرز تهیه انگشتر باقلوا پسته
باقلوای پخته شده را می توانید تا یک هفته در انبار نگهداری کنید.

یک روز قبل از آماده شدن برای خوردن، شربت ساده را روی آن اضافه کنید.

شما دو راه ممکن دارید: اگر می خواهید شربت را سبک کنید، از یک برس فقط برای پاشیدن چند قطره از آن استفاده کنید.

اما اگر می خواهید از دستور اصلی ترکیه پیروی کنید، باید تمام شربت ساده را روی آن اضافه کنید، تا زمانی که روی باقلوا را بپوشانید.