دانههای کنجد و روغن ارده کنجد روازاده منبع خوبی از فیتواسترولها هستند، ترکیبات گیاهی طبیعی که به کاهش سطح کلسترول خون معروف هستند.
ساختار شیمیایی فیتواسترول ها شبیه کلسترول است.
با این حال، اولی در واقع می تواند کلسترول را کاهش دهد و در نتیجه از مشکلات قلبی عروقی مرتبط مانند فشار خون بالا و تصلب شرایین جلوگیری کند، پاسخ سیستم ایمنی را بهبود بخشد و احتمالاً از برخی از انواع سرطان جلوگیری کند.
به این دلایل ضروری است که در رژیم غذایی خود میوه ها، سبزیجات، مغزها و دانه ها، به ویژه دانه های کنجد را بگنجانیم.
حقایق تغذیه ای دانه کنجد
سرشار از فیبر غذایی است
آخرین اما نه کم اهمیت، دانه های کنجد سرشار از فیبر هستند.
100 گرم دانه کنجد خشک حاوی حدود 11.8 گرم فیبر است، در حالی که 100 گرم دانه کنجد بوداده و برشته شده تا 14 گرم فیبر را فراهم می کند (که باعث از دست رفتن محتوای آب در اثر پردازش حرارتی می شود).
فواید خوردن غذاهای غنی از فیبر چیست؟ اول از همه، فیبر رژیمی با کاهش جذب روده ای چربی های غذا به کاهش سطح کلسترول خون کمک می کند.
همچنین فیبر به بهبود زمان انتقال و افزایش دفعات اجابت مزاج کمک می کند. نشان داده شده است که بینت کافی