لواشک خانگی الوچه برای درمان آفت دهان بسیار مفید می باشد

چرم های میوه رول میوه ای خانگی هستند.

آنها یک محصول میوه خشک جویدنی و خوش طعم هستند.

لواشک خانگی الوچه جزو بهترین نوع لواشک های موجود در بازار می باشد.

لواشک

چرم های میوه با ریختن میوه های پوره شده بر روی سطح صاف برای خشک شدن ساخته می شوند.

پس از خشک شدن، میوه از سطح بیرون کشیده شده و به صورت رول در می آید. نام “چرم” را از این واقعیت گرفته است که وقتی میوه پوره شده خشک می شود، براق است و بافت چرمی دارد.

از مزایای ساخت چرم میوه ای خود صرفه جویی در مصرف شکر و مخلوط کردن طعم های میوه است.

تفاله میوه باقی مانده از ساخت ژله را می توان مخلوط کرد و به صورت رول میوه درآورد.

برای بزرگسالان یا کودکان دیابتی، چرم های میوه ای که بدون شکر تهیه می شوند، انتخابی سالم برای میان وعده ها یا دسرها هستند.

چرم های میوه جداگانه باید حاوی مقدار میوه مجاز برای تعویض میوه باشند.

دستورالعمل برای ساخت چرم میوه دنبال می شود. می توان از میوه های کنسرو شده تازه، منجمد یا آبکش شده استفاده کرد. چرم از میوه های تازه

میوه رسیده یا کمی رسیده را انتخاب کنید.
میوه های تازه یا انواع توت ها را در آب خنک بشویید. پوست، دانه ها و ساقه را جدا کنید.
میوه را به تکه های کوچک برش دهید. برای هر چرم میوه 13*15 اینچی از 2 فنجان میوه استفاده کنید.

لواشک خانگی الوچه جزو لواشک های خوش طعم موجود در بازار می باشد.

 

میوه را پوره کنید تا یکدست شود.
برای جلوگیری از تیره شدن هر 2 فنجان میوه روشن، 2 قاشق چایخوری آب لیمو یا 1/8 قاشق چایخوری اسید اسکوربیک (375 میلی گرم) اضافه کنید.
اختیاری: برای شیرین کردن، شربت ذرت، عسل یا شکر را اضافه کنید.

شربت ذرت یا عسل برای نگهداری طولانی تر بهترین است زیرا از بلور شدن جلوگیری می کند.

شکر برای استفاده فوری یا نگهداری کوتاه مناسب است.

برای هر 2 فنجان میوه از ¼ تا ½ فنجان شکر، شربت ذرت یا عسل استفاده کنید.

شیرین کننده های مبتنی بر ساخارین نیز می توانند برای کاهش ترشی بدون افزودن کالری استفاده شوند.

شیرین کننده های آسپارتام ممکن است در طول خشک شدن، شیرینی خود را از دست بدهند.
چرم از میوه های کنسرو شده یا منجمد
می توان از میوه های کنسرو شده یا منجمد نگهداری شده در خانه یا خریداری شده در فروشگاه استفاده کرد.
میوه را آبکش کنید، مایع را ذخیره کنید.
برای هر چرم 13 اینچ در 15 اینچ از 1 پیمانه میوه استفاده کنید.
میوه را پوره کنید تا یکدست شود.

اگر غلیظ است، مایع را اضافه کنید.
به ازای هر 2 فنجان میوه با رنگ روشن، 2 قاشق چایخوری آب لیمو یا 1/8 قاشق چایخوری اسید اسکوربیک (375 میلی گرم) اضافه کنید تا از تیرگی آن جلوگیری کنید.
سس سیب را می توان به تنهایی خشک کرد یا به عنوان اکستنشن به پوره میوه های تازه اضافه کرد. ترشی را کاهش می دهد و چرم را صاف تر و انعطاف پذیرتر می کند.
آماده سازی سینی ها
برای خشک کردن در فر، یک قالب کوکی 13 اینچ در 15 اینچ با لبه ها خوب کار می کند.

تابه را با پوشش پلاستیکی خط بکشید و مراقب باشید که چین و چروک ها صاف شوند. از کاغذ مومی یا فویل آلومینیومی استفاده نکنید.

برای خشک کردن در دستگاه آب‌گیری، می‌توان ورق‌های پلاستیکی با طراحی ویژه خریداری کرد یا سینی‌های پلاستیکی را با پوشش پلاستیکی پوشاند.

ریختن چرم
چرم های میوه را می توان در یک ورقه بزرگ (13 در 15 اینچ) یا در چندین اندازه کوچکتر ریخت.

پوره را به طور مساوی به ضخامت حدود 1/8 اینچ روی سینی خشک کنید.

از ریختن پوره خیلی نزدیک به لبه ورقه کوکی خودداری کنید.

چرم های میوه ای بزرگتر زمان بیشتری برای خشک شدن دارند. زمان تقریبی خشک شدن 6 تا 8 ساعت در آبگیر، 18 ساعت در فر و 1 تا 2 روز در آفتاب است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.