مردی در اهواز با کمک خرما صادراتی از فرش به عرش رسید!

از خرما آن در صنعت، شکر، ژله، شربت، مشروب، سرکه، الکل درست می شود، خرمای خشک را با غلات مخلوط می کنند و به عنوان علوفه به شتر و اسب می خورند و دانه های آن را با تورم یا آسیاب کردن در آب به عنوان خوراک دام استفاده می کنند.

خرما صادراتی علاوه بر مواد مغذی مانند نیتروژن، فسفر، پتاسیم، آهن، به مقدار زیادی منیزیم، روی، منگنز و مقدار کمی مس و بور نیاز دارد و مشخص است که حدود 99 رقم خرما وجود دارد.

از برگ های آن طناب، پارچه ضخیم، نی، کلاه و سبد درست می کنند، از شاخه های آن عصا، کلک ماهیگیری می سازند، از تنه آن به عنوان خروار و هیزم استفاده می شود، در هند دانه خرما را بو داده و مانند قهوه آسیاب می کنند و می نوشند، نیاز به لقاح قوی و متعادل دارد.

بنابراین جزو پرمصرف ترین میوه ها است، حدود 10 نوع خرما توسط ترکیه صادر می شود، این موارد به شرح زیر است.

خرمای مدینه (MEBRUM): خرمای قهوه ای پوست نازک، خوشمزه و مغذی است، در اطراف مدینه می روید.

خرما HUDRİ MEDİNE: رقمی قهوه ای و متوسط ​​است، نسبت شیرینی آن شدید است، در مدینه و اطراف آن می روید.

خرما SUGAI: به رنگ زرد و اندازه متوسط ​​است، پوسته نازک متوسط قند آن کم است، در مدینه و اطراف آن می روید.

لوسیون خرما: این نوع که رنگ قهوه ای دارد سایز متوسطی دارد، دارای پوسته ضخیم و شیرینی شدید است، در اطراف مدینه می روید.

مضافتی هرمسی: رنگ آن نزدیک به سیاه و پوست نازک است، نرم و کاملا شیرین است، در ایران رشد می کند.

SUFRİ PERMISSION: به رنگ قهوه ای روشن است و رقمی با پوسته نازک و بسیار شیرین و خوشمزه است و در مدینه و اطراف آن می روید.

SUKKARI FRESH PERMISSION: رنگ قهوه ای روشن، اندازه متوسط، پوست نازک و بافت نرم دارد، عطر و بوی بدی دارد، در منطقه ریاض می روید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.